Dubbelvikt akryl A4

Dubbelvikt skylthållare i akryl - En stilren och funktionell lösning för att visa upp dina skyltar och budskap på ett professionellt sätt.

Skylthållaren är tillverkad av högkvalitativt och transparent material som ger en klar och tydlig visning av dina skyltar.

Med sin dubbelvikta design erbjuder den en stabil och självstående struktur som gör det enkelt att visa upp dina skyltar på skrivbord, receptioner, mässor eller andra platser där du vill kommunicera ditt budskap.

Artikelnr: 69234
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Dubbelvikt skylthållare i akryl - En stilren och funktionell lösning för att visa upp dina skyltar och budskap på ett professionellt sätt.

  Skylthållaren är tillverkad av högkvalitativt och transparent material som ger en klar och tydlig visning av dina skyltar. Med sin dubbelvikta design erbjuder den en stabil och självstående struktur som gör det enkelt att visa upp dina skyltar på skrivbord, receptioner, mässor eller andra platser där du vill kommunicera ditt budskap.

  Egenskaper:

  • Enkel att använda
  • Byt budskap och skyltar efter behov 
  • Den dubbelvikta designen ger extra stabilitet och hållbarhet
  • Mycket anpassningsbar 

  Du kan enkelt placera och justera dina skyltar i hållaren för att uppnå den bästa visningsvinkeln och layouten. Oavsett om du behöver visa prisinformation, produktbeskrivningar, vägvisning eller annan information, är vår dubbelvikt skylthållare en perfekt lösning.

  Tjocklek akryl: 2 mm

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.