Flaggrör med slits

Plaströr med slits för flagga.

Ett plaströr speciellt utformat med en slits för att säkert fästa en flagga, idealiskt för olika användningsområden som evenemang, dekoration eller signalering.

 Det är en praktisk lösning för att visa flaggor på evenemang, mässor eller som dekoration vid olika tillfällen.

Artikelnr: 57301
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Plaströr med slits för flagga.

  Ett plaströr speciellt utformat med en slits för att säkert fästa en flagga, idealiskt för olika användningsområden som evenemang, dekoration eller signalering. Det är en praktisk lösning för att visa flaggor på evenemang, mässor eller som dekoration vid olika tillfällen. Den robusta konstruktionen av plasten gör den hållbar och lätt att hantera.

  Specifikationer:

  • Längd: 80 cm
  • Diameter (Ø): 19 mm

  Detta plaströr med en längd på 80 cm och en diameter på 19 mm har en specifik slits för att enkelt fästa en flagga. Den är lämplig för att användas med olika flaggstorlekar och kan användas både inomhus och utomhus.

  Detta plaströr erbjuder mångsidiga möjligheter för flaggning och dekorering, perfekt för att kommunicera eller fira olika tillfällen.

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.