Premium

3M™ SCPM 19 Lätthäftande appliceringstejp

3M™ SCPM 19 Lätthäftande appliceringstejp är den idealiska lösningen när du behöver en tejp med mild vidhäftning som ändå levererar pålitlig prestanda.

Artikelnr: 81716A
Minsta beställning: 1 rulle
 • Beskrivning

  3M™ SCPM 19 Lätthäftande appliceringstejp är den idealiska lösningen när du behöver en tejp med mild vidhäftning som ändå levererar pålitlig prestanda. Denna högkvalitativa tejp från 3M™ erbjuder en skonsam vidhäftning som passar perfekt för känsliga ytor och tillämpningar.

  Egenskaper:

  1. Lätthäftande formulering: 3M™ SCPM 19 har en mild och skonsam vidhäftning som är skräddarsydd för att skydda känsliga ytor. Den säkerställer en säker fastsättning utan att orsaka skador eller rester när tejp tas bort.

  2. Mångsidig användning: Denna tejp är mångsidig och kan användas för en rad olika ändamål, inklusive montering, märkning och temporär fastsättning. Den är perfekt för applikationer där en stark vidhäftning inte är nödvändig.

  3. Lätt att applicera: 3M™ SCPM 19 är utrustad med en användarvänlig bärare och är enkel att skära och hantera. Den ger en smidig och enkel applicering.

  4. Långvarig prestanda: Trots sin milda vidhäftning, behåller 3M™ SCPM 19 sin prestanda över tid och är resistent mot åldrande och miljöpåverkan.

  5. Temperaturbeständig: Denna tejp kan användas inom ett brett temperaturområde och är lämplig för inomhus- och utomhusapplikationer.

  Användningsområden:

  3M™ SCPM 19 Lätthäftande appliceringstejp är perfekt för applikationer där mild vidhäftning och skydd för känsliga ytor är viktigt, inklusive:

  - Montering av affischer och kartor på väggar.
  - Tillfällig fastsättning av dekorationer vid evenemang.
  - Märkning och etikettering av produkter eller förpackningar.
  - Användning inom konst och hantverk.
  - Tillämpningar där du vill undvika skador på ytor eller material.

  Oavsett om du är en professionell användare som arbetar med känsliga material eller behöver en tejp för hemmabruk, kommer 3M™ SCPM 19 Lätthäftande appliceringstejp att tillgodose dina behov med sin milda och pålitliga prestanda. Lita på 3M™ när du behöver skonsam vidhäftning och tillförlitlig kvalitet.

 • Specifikation
  Bredd 122, 137 cm
  Rullängd 91,4 m
  Tjocklek 120 mic
  Kvalitet Premium
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.