Premium

3M™ SCPM 44X Lätthäftande appliceringstejp

Med 3M™ SCPM 44X-tejpen kan du förvänta dig en högpresterande produkt som är lätthanterlig och enkel att applicera.

Artikelnr: 81712A
Minsta beställning: 1 rulle
 • Beskrivning

  Högpresterande och Lätthanterlig: Med 3M™ SCPM 44X-tejpen kan du förvänta dig en högpresterande produkt som är lätthanterlig och enkel att applicera. Den lätthäftande beläggningen på tejpen gör det möjligt att fästa den på olika ytor med lätthet, och den är lätt att skära och forma enligt dina behov.

  Mångsidig Användning: 3M™ SCPM 44X är utformad för att vara mångsidig och lämpar sig för ett brett spektrum av tillämpningar. Oavsett om du behöver fästa papper, kartong, plast, metall eller andra material, kommer denna tejprulle att vara din pålitliga partner för alla dina projekt.

  Hållbar och Tålig: En av de främsta fördelarna med 3M™ SCPM 44X är dess hållbarhet och tålighet. Den är konstruerad för att klara av både inomhus- och utomhusmiljöer och är beständig mot fukt och temperaturväxlingar. Det innebär att du kan lita på att dina projekt kommer att hålla länge och se bra ut över tid.

 • Specifikation
  Bredd 122, 137 cm
  Rullängd 91,4 m
  Tjocklek 120 mic
  Kvalitet Premium
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.

 • Filer