Mellanklass

ASLAN

ASLAN CA30 Metall/krom

ASLAN CA30 - Förvandla ytor till metalliska mästerverk.

Med PrintMetal ASLAN CA30 får du möjligheten att skapa konstverk och dekorativa ytor som ger intrycket av äkta metall, och det bästa av allt, du kan göra det på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Denna innovativa självhäftande folie har revolutionerat möjligheterna för att införa metallisk elegans i grafisk design, inredningsdesign och reklambranschen.

Artikelnr: 79544A
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  ASLAN CA30 - Förvandla ytor till metalliska mästerverk.

  Med PrintMetal ASLAN CA30 får du möjligheten att skapa konstverk och dekorativa ytor som ger intrycket av äkta metall, och det bästa av allt, du kan göra det på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Denna innovativa självhäftande folie har revolutionerat möjligheterna för att införa metallisk elegans i grafisk design, inredningsdesign och reklambranschen. 

  • Mångsidighet: PrintMetal ASLAN CA30 låter dig skapa en imponerande metallisk look på nästan alla ytor. Oavsett om du vill ge en unik metallfinish till din butiksfasad, inreda ditt hem med eleganta metalliska detaljer eller skapa uppseendeväckande marknadsföringsmaterial, så kan denna folie göra det möjligt. Den finns i olika metalliska finishar, inklusive guld, silver, koppar och rostfritt stål, så du kan anpassa utseendet efter dina behov.
  • Lättanvänd Applikation: PrintMetal ASLAN CA30 är enkel att applicera, även för de som är nya inom foliering. Den självhäftande baksidan har luftkanaler som minskar risken för luftbubblor, vilket ger dig möjlighet att applicera folien jämnt och smidigt. Tack vare detta blir din installation snabb och problemfri.
  • Utmärkt Färgåtergivning: Den högkvalitativa ytan på PrintMetal ASLAN CA30 gör att din design eller bild återges med imponerande skärpa och färgriktning. Detta är särskilt värdefullt för grafiska designer som vill att sina tryckta projekt ska sticka ut och förvåna betraktaren med metallglans.
  • Hållbarhet och Beständighet: Denna folie är konstruerad för att hålla. Den är beständig mot väder, UV-strålning och repor, vilket garanterar att ditt metalliska utseende förblir intakt över tid. Oavsett om det är en utomhusreklamkampanj eller en inomhusdekorationsidé, kan du lita på PrintMetal ASLAN CA30 för att behålla sin glans.
 • Specifikation
  Bredd 125 cm
  Rullängd 25 m
  Avrullat Ja
  Finish Blank
  Adhesiv Polyakrylat
  Applicering Torrt
  Material PVC
  Tjocklek 140 mic
  Hållbarhet Upp till 5 år
  Kvalitet Mellanklass
  Min. appliceringstemperatur 15°C
  Tryckteknik ECO-/Solvent, UV, Latex
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  Aslan är en framstående aktör inom innovativa självhäftande folier och specialprodukter. Med ett fokus på kreativitet och hög prestanda erbjuder Aslan en mångfald av lösningar för dekor och visuell kommunikation.

  Kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet genomsyrar varumärket, vilket gör Aslan till det självklara valet för dem som strävar efter att förvandla idéer till imponerande verklighet.

 • Filer