KA Expo adhesive/white

Lättviktsskiva av PS-skum.

Vår lätta skiva av PS-skum med självhäftande aluminium fuktbarriär är den perfekta lösningen för en mängd olika projekt.

Denna skiva har en fuktbarriär av aluminium på båda sidor, varav en är självhäftande, vilket gör den idealisk för att skydda och förbättra dina foton, dokument, inomhusskyltar, modeller och mycket mer.

Artikelnr: 84605A
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Lättviktsskiva av PS-skum.

  Vår lätta skiva av PS-skum med självhäftande aluminium fuktbarriär är den perfekta lösningen för en mängd olika projekt. Denna skiva har en fuktbarriär av aluminium på båda sidor, varav en är självhäftande, vilket gör den idealisk för att skydda och förbättra dina foton, dokument, inomhusskyltar, modeller och mycket mer. Skivan är enkel att skära med en kniv och erbjuder mångsidighet och enkelhet.

  Funktioner och fördelar:

  • Lättviktsskiva: Vår skiva är otroligt lätt, vilket gör hanteringen och installationen enkel.
  • Självhäftande: Den ena sidan av skivan har en självhäftande yta för enkel montering och användning.
  • Fuktbarriär av aluminium: Aluminium fuktbarriären på båda sidor skyddar och bevarar dina projekt från fukt och yttre påverkan.
  • Enkel skärning: Skivan kan enkelt skäras med en kniv för att anpassa den efter dina specifika behov.
  • Mångsidig användning: Använd den för foton, dokument, inomhusskyltar, modeller och en mängd andra projekt som kräver skydd och förbättring.

  För att skydda och förbättra dina projekt med en mångsidig och enkel att använda skiva är vår lätta skiva av PS-skum med självhäftande aluminium fuktbarriär det perfekta valet. 

 • Specifikation
  Tjocklek 5 mm
  Storlek 700 x 1000, 1000 x 1400, 1400 x 3000 mm
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.