ASLAN

ASLAN Back projection film RP35 & RP36

Folie för bakprojektion.

En speciell självhäftande film avsedd för att visa filmer och bilder från baksidan av glas, som skyltfönster.

Filmen finns i två varianter: vit, som ger tydlig bildåtergivning med skarpa färger, samt transparent, som möjliggör visning av bilder med genomskinliga eller delvis genomskinliga element.

Artikelnr: 84579A
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  Folie för bakprojektion.

  En speciell självhäftande film avsedd för att visa filmer och bilder från baksidan av glas, som skyltfönster. Filmen finns i två varianter: vit, som ger tydlig bildåtergivning med skarpa färger, samt transparent, som möjliggör visning av bilder med genomskinliga eller delvis genomskinliga element.

  Varianter:

  • Vit: Ger tydlig bildåtergivning
  • Transparent: Möjliggör transparenta visningar

  Denna självhäftande film är utformad för att användas för bakprojektion, vilket innebär att den ger möjlighet att visa filmer och bilder på en yta, som till exempel skyltfönster, från baksidan av glaset.

  Perfekt för användning i butiker, utställningar eller andra miljöer där man vill projicera innehåll på glasytor för att locka uppmärksamhet eller skapa unika visuella presentationer.

 • Specifikation
  Bredd 135 cm
  Rullängd 25 m
  Avrullat Ja
  Adhesiv Tryckkänsligt akrylhäftämne
  Applicering Vått & torrt
  Kvalitet Premium
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  Aslan är en framstående aktör inom innovativa självhäftande folier och specialprodukter. Med ett fokus på kreativitet och hög prestanda erbjuder Aslan en mångfald av lösningar för dekor och visuell kommunikation.

  Kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet genomsyrar varumärket, vilket gör Aslan till det självklara valet för dem som strävar efter att förvandla idéer till imponerande verklighet.