Övriga verktyg

Vi har alla de där verktygen du kan tänkas behöva för att underlätta wrapping och andra moment i arbetet med folier. Här hittar du de verktyg som inte platsar i en specifik kategori, så som skärmmattor och den ultimata wrapping-handsken Superglove.

 

SMIDIGA VERKTYG FÖR FOLIE & WRAPPING
Får det lov att vara en höj- och sänkbar montagestol med fack för dina verktyg och skrapor? Eller en skärmatta som skonar arbetsbänken och förhindrar materialen från att glida på underlaget? Och ingen wrappare bör vara utan Superglove – den ultimata wrappingvanten som glider över vinylen utan att repa den. Har du även testat vår smarta yttestpenna? Med den tar du enkelt reda på om underlaget är lämpligt för tejp eller självhäftande folie. Vi är noga med att bara erbjuda certifierade produkter och strävar efter att alltid ha det senaste utbudet som finns på marknaden. Vi är stolta återförsäljare av 3M™ produkter, ett världsledande varumärke som används av arkitekter och reklambyråer världen över på grund av sin höga kvalitet och innovativa produktdesign.

 

• Pålitliga verktyg som underlättar foliering
• Certifierade produkter
• Vi bistår med vår 70-åriga erfarenhet av folie & wrapping


VI KAN DET MESTA OM VERKTYG FÖR FOLIERING
Vi har varit verksamma i den grafiska branschen i över 70 år och vet vilka verktyg som behövs för att göra ett riktigt bra jobb. Du får gärna kontakta oss, om du har några frågor om verktyg för foliering och wrapping, vi kan svara på det mesta.