Skärlinjaler och mätverktyg

Rätt verktyg är en förutsättning för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Med våra funktionella skärlinjaler och mätverktyg får du exakta snitt i pappret, PVC:n, filmen eller folien. Vi har ett stort urval för diverse grafiska projekt.

 

GEDIGNA VERKTYG FÖR PERFEKT RESULTAT
Säg den som klarar att skära rakt utan riktigt bra verktyg? Vi erbjuder enbart kvalitetsprodukter där funktionalitet står i första rummet. Med sylvassa knivblad får du perfekta snitt, en traditionell tumstock är A och O och handtag för skärlinjal underlättar greppet. För att inte nämna vår stabila skärlinjal i aluminium med fingerskydd, skärstål och gummibaksida som hindrar den från att glida, som bäddar för ett riktigt bra resultat.FRÅGA OSS VAD SOM

 

HELST OM GRAFISK PRODUKTION
Ta gärna hjälp av oss med ert projekt – stort som smått. Vi har över 70 års erfarenhet av grafisk produktion och är vana vid att bistå våra kunder med våra idéer, vår passion och kunskap. Vår expertis sträcker sig över vitt skilda affärsområden, allt ifrån reklambyråer till rymdforskning. Därför är inga frågor för knepiga för oss att svara på. Välkommen att kontakta oss om det är något du undrar över.

 

MED KA OLSSON & GEMS SOM PARTNER FÅR DU:
• 70 års erfarenhet av grafisk produktion
• De senaste produkterna på marknaden
• Ovanligt dedikerad kundservice