Glue dots avtagbara

Avtagbara Glue Dots.

Transparenta fästpunkter perfekta för att temporärt fästa trycksaker och varuprover.

Perfekta för användning inom marknadsföring, provtagning eller andra tillfällen där temporärt och diskret fäste behövs för att hålla trycksaker eller prover på plats utan att skada ytan.

Artikelnr: 69199
 • Beskrivning

  Avtagbara Glue Dots.

  Transparenta fästpunkter perfekta för att temporärt fästa trycksaker och varuprover. Perfekta för användning inom marknadsföring, provtagning eller andra tillfällen där temporärt och diskret fäste behövs för att hålla trycksaker eller prover på plats utan att skada ytan.

  Specifikationer:

  • Storlek: Ø 9 mm
  • Förpackning: 200 st

  Dessa avtagbara Glue Dots är utformade för att temporärt fästa trycksaker och varuprover på olika ytor. Den transparenta designen gör dem diskreta samtidigt som de tillfälligt håller föremålen på plats.

  Med en storlek på Ø 9 mm är de idealiska för användning på olika material och ytor utan att lämna rester eller skada ytan när de avlägsnas. Deras temporära natur gör dem perfekta för tillfällen då man vill undvika permanent fäste eller skador.

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.