Hängmanschett

Hängmanschett i plast är ett praktiskt tillbehör för upphängning av föremål, dekorationer och skyltar.

Denna plastmanschett ger en enkel och pålitlig lösning för att skapa upphängningar på olika ytor och är ett oumbärligt verktyg för olika upphängningsbehov.

Produktegenskaper: Enkel upphängning: Hängmanschetten i plast är utformad för enkel upphängning av olika föremål på väggar, tak och andra ytor.

Artikelnr: 56263
Minsta beställning: 1 frp
 • Beskrivning

  Hängmanschett i plast är ett praktiskt tillbehör för upphängning av föremål, dekorationer och skyltar. Denna plastmanschett ger en enkel och pålitlig lösning för att skapa upphängningar på olika ytor och är ett oumbärligt verktyg för olika upphängningsbehov.

  Produktegenskaper:

  • Enkel upphängning: Hängmanschetten i plast är utformad för enkel upphängning av olika föremål på väggar, tak och andra ytor.
  • Mångsidig användning: Den här produkten är idealisk för butiksskyltning, utställningar, dekorationer och snabba upphängningar.
  • Högkvalitativt material: Hängmanschetten är tillverkad av högkvalitig plast för pålitlig prestanda och långvarig användning.
  • Lätt att använda: Manschetten är enkel att använda och kräver inga avancerade verktyg eller installationer.

  Hängmanschett i plast är ett oumbärligt tillbehör för alla som behöver en enkel och pålitlig lösning för upphängning av olika föremål.

  50 mm

  50 st / frp

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.