Informationsställ lutande

Transparent Lutande Informationsställ i Akryl (2mm).

Den perfekta lösningen för att presentera skyltar, informativa eller faktablad på ett stilfullt och professionellt sätt.

Med dess genomskinliga design ger det en modern och ren känsla som kompletterar vilken inredning som helst.

Artikelnr: 52026A
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Transparent Lutande Informationsställ i Akryl (2mm).

  Den perfekta lösningen för att presentera skyltar, informativa eller faktablad på ett stilfullt och professionellt sätt. Med dess genomskinliga design ger det en modern och ren känsla som kompletterar vilken inredning som helst.

  Funktioner och fördelar:

  • Tjocklek på 2mm: Tillverkad med 2mm tjock akryl, är produkten robust och tålig samtidigt som den behåller sin genomskinliga klarhet.
  • Mångsidig användning: Använd den för att visa skyltar, information om produkter, eller faktablad inom detaljhandeln, hotell, mässor, och mycket mer.
  • Enkelt att byta ut innehåll: Byt ut ditt budskap eller information på ett ögonblick. Den lutande design gör det enkelt att sätta in eller ta bort ditt material.
  • Hållbar och pålitlig: Produkten är tillverkad av akryl och är konstruerad för att hålla länge. Den kommer att fortsätta att se bra ut och fungera felfritt över tid.
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.