KA

KA Broschyrställ för golv A4

Golvställ i metall med broschyrfack i akryl.

Den perfekta lösningen för att presentera broschyrer, reklammaterial eller annan information på ett snyggt och funktionellt sätt.

Det här stället är speciellt utformat för att passa i bilhallar, butiker och på mässor, och dess höjd på 100 cm ger din information uppmärksamhet den förtjänar.

Artikelnr: 77551
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Golvställ i metall med broschyrfack i akryl.

  Den perfekta lösningen för att presentera broschyrer, reklammaterial eller annan information på ett snyggt och funktionellt sätt. Det här stället är speciellt utformat för att passa i bilhallar, butiker och på mässor, och dess höjd på 100 cm ger din information uppmärksamhet den förtjänar.

  Funktioner och fördelar:

  • 100 cm hög: Med en höjd på 100 cm är vårt golvställ perfekt för att synliggöra din information och locka besökare.
  • Hållbar metallkonstruktion: Stället är tillverkat av metall som garanterar stabilitet och hållbarhet över tid.
  • Broschyrfack i akryl: Broschyrfacken är tillverkade i transparent akryl, vilket ger en modern och professionell känsla samtidigt som det gör innehållet synligt.
  • Mångsidig användning: Använd det för att visa broschyrer, reklammaterial, produktpresentationer eller annan information i bilhallar, butiker eller på mässor.

  För att förstärka din marknadsföring och göra din information mer tillgänglig för besökare, är vårt golvställ i metall med broschyrfack i akryl den idealiska lösningen.

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  Produkter märkta med "KA" ingår i det sortiment som vi på KA Olsson & Gems själva tagit fram eller importerat. För att kunna erbjuda dig bästa kvalitet är vi ständigt på jakt efter produkter att utöka vårt sortiment med.