Steinel

Steinel 2320 värmepistol

Steinel 2320 värmepistol - Världsklassig kraft och precision.

Steinel 2320 värmepistol är ett högkvalitativ verktyg som är designad för att ge dig pålitlig prestanda och lång hållbarhet.

Temperaturen visas digitalt i steg om 10°C och med en högsta arbetstemperatur på hela 650°C.

Artikelnr: 82794
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Steinel 2320 värmepistol - Världsklassig kraft och precision.

  Steinel 2320 värmepistol är ett högkvalitativ verktyg som är designad för att ge dig pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Temperaturen visas digitalt i steg om 10°C och med en högsta arbetstemperatur på hela 650°C.

  Funktioner:

  • Kraftfull prestanda: Med en effekt på 2300 watt och en justerbar temperatur upp till 650°C kan denna värmepistol snabbt och enkelt utföra olika arbetsuppgifter som till exempel torkning, lödning och formning.
  • Precision och kontroll: Den elektroniska temperaturkontrollen möjliggör exakt inställning av önskad temperatur för optimala resultat. Det ergonomiska greppet ger dig en säker och bekväm hantering under arbetet.
  • Mångsidig användning: Steinel 2320 värmepistol är perfekt för många olika applikationer, inklusive borttagning av färg och lack, lödning och krympning av kabelskor.
  • Säker användning: Värmepistolen är utrustad med en inbyggd överhettningsskydd och en robust stödyta för att säkerställa att du kan arbeta säkert och tryggt.
  • Lång hållbarhet: Steinel 2320 värmepistol är tillverkad med högsta kvalitet för att garantera lång hållbarhet och pålitlig användning över tid.
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Filer