Steinel

Steinel carwrapper set

Steniel carwrapper set inkl värmepistol, tempscanner och väska.

HG 2120 E för helfoliering och fordonsdekor.

Den som folierar fordon eller större reklam-displayer behöver framförallt två saker, mycket utrymme och absolut kontroll på temperaturen.

Artikelnr: 87417
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Steniel carwrapper set inkl värmepistol, tempscanner och väska.

  HG 2120 E för helfoliering och fordonsdekor. Den som folierar fordon eller större reklam-displayer behöver framförallt två saker, mycket utrymme och absolut kontroll på temperaturen. Därför finns detta set bestående av hetluftspistol HG 2120 E med en kabel på 7,5 meter och temperaturscanner HL Scan. För optimal användning med en hand och ännu större rörelsefrihet.

  HG 2120 E är en proffesionell hetluftspistol med en elektronisk styrning av temperaturen vilket gör den till ett mångsidigt verktyg. Temperaturen, 80-630°C, ställs in baktill på pistolen och luftmängden styrs via en 3-stegs brytare på handtaget.

  HG 2120 E är också försett med ergonomiskt softgrepp-handtag och överhettnings-skydd. Luftintaget till motorn skyddas med ett luftfilter (som enkelt kan rengöras) vilket hindrar föremål att komma in till motor och termoelement. Ovansidan på pistolen är försedd med en upphängningsögla.

  Watt: 2200

  Sladd: 7,5 m

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Filer