• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

Enkelhäftande industritejp

3M:s enkelhäftande tejp från K A Olsson & Gems

Vi erbjuder många olika sorters tejp för tillverkande industri. Enkelhäftande tejper från 3M är uppbyggda av ett ryggmaterial och ett häftämne. Ryggmaterialet är ofta behandlat för att göra tejpen motståndskraftig mot lösningsmedel, ge jämn avrullning eller för att vara skrivbar. En del tejper levereras med skyddsremsa (liner) för att underlätta utstansning till skräddarsydda lösningar.

Enkelhäftande tejp för alla typer av ytor och ändamål

KA Olsson & Gems har varit verksamma i branschen länge och är en trygg återförsäljare av tejp. Vi erbjuder bland annat enkelhäftande tejp, såsom exempelvis koppartejp, polyestertejp, betongtejp, blyfolietejp, aluminiumtejp, vävtejp, tätningstejp och kaptontejp och mycket mer. Polyestertejpen är oerhört stark och fäster på de flesta ytor. Vävtejpen är både fuktbeständig och följsam samt kan rivas av för hand, vilket underlättar användningen

3M:s enkelhäftande tejp håller marknadens högsta kvalitet

Vi erbjuder flera sorters 3M enkelhäftande tejp som är nöttålig, kemikaliebeständig och används till bland annat elektronplätering, anodisering, mäss-mattor, montering av namnskyltar, ramar och profiler som kräver hög kohesionsstyrka etcetera. KA Olsson & Gems är en trygg leverantör av tejp där du kan lita på högsta kvalitet och utmärkt service.