3M™

3M™ Perfect-It™ 34568 Polerduk

3M™ Perfect-It™ 34568 Polishing Wipe, 32 x 40 cm, 300 ark/frp.

En högkvalitativ rengöringsduk som är särskilt designad för användning inom fordonsdetaljering och poleringsapplikationer.

Denna duk är perfekt för att uppnå en jämn och blank yta samtidigt som den tar bort poleringsrester och säkerställer en felfri yta.

Artikelnr: 67047
Minsta beställning: 1 frp
 • Beskrivning

  3M™ Perfect-It™ 34568 Polishing Wipe, 32 x 40 cm, 300 ark/frp.

  En högkvalitativ rengöringsduk som är särskilt designad för användning inom fordonsdetaljering och poleringsapplikationer. Denna duk är perfekt för att uppnå en jämn och blank yta samtidigt som den tar bort poleringsrester och säkerställer en felfri yta.

  Funktioner:

  • Designad för fordonspolering och detaljering
  • Mycket effektiv för att ta bort poleringsrester
  • Lämnar en jämn och blank yta
  • Luddfri och enkel att använda
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.