Kampanj

ASLAN

ASLAN PaintMask

ASLAN PaintMask - Maskeringsfilm.

Aslan PaintMask är en specialiserad maskeringsfilm eller stencilfilm som används i olika tillämpningar, främst inom fordons- och skyltindustrin.

Den självhäftande stencilfilmen är idealisk för målning och lackering på släta ytor som till exempel akrylskivor, banderoller eller skyltar.

Artikelnr: 84008
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  ASLAN PaintMask - Maskeringsfilm.

  Aslan PaintMask är en specialiserad maskeringsfilm eller stencilfilm som används i olika tillämpningar, främst inom fordons- och skyltindustrin. Den självhäftande stencilfilmen är idealisk för målning och lackering på släta ytor som till exempel akrylskivor, banderoller eller skyltar.

  Användningsområden:

  • Fordonsanpassning: Inom fordonsindustrin används det ofta för att skapa anpassade målningar, racingstripes och logotyper på fordon.
  • Skylttillverkning: Skylttillverkare använder PaintMask för att skapa schabloner för bokstäver och grafik på skyltar.
  • Airbrush: Konstnärer och hobbyister kan använda PaintMask för airbrushmålning på olika ytor.
  • Dekorativ konst: Det kan användas i interiör- och exteriördekorativa tillämpningar, som väggmålningar, fönstergrafik och mer.
  • Tillfällig reklam: För att skapa tillfälliga reklamgrafik på skyltfönster, fönster eller fordon.

  ASLAN PaintMask är en mångsidig produkt som hjälper till att uppnå precisa och professionella resultat i olika kreativa och kommersiella projekt. Dess användarvänlighet, enkla borttagning och anpassningsmöjligheter gör den till ett populärt val inom branscher där precision och design är avgörande.

 • Specifikation
  Bredd 125 cm
  Rullängd 50 m
  Avrullat Ja
  Finish Transparent svagt grå
  Adhesiv Tryckkänsligt, polyackryl, avtagbar
  Applicering Torrt
  Material PVC
  Tjocklek 80 mic
  Luftkanaler Nej
  Kvalitet Kampanj
  Min. appliceringstemperatur 15°C
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  Aslan är en framstående aktör inom innovativa självhäftande folier och specialprodukter. Med ett fokus på kreativitet och hög prestanda erbjuder Aslan en mångfald av lösningar för dekor och visuell kommunikation.

  Kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet genomsyrar varumärket, vilket gör Aslan till det självklara valet för dem som strävar efter att förvandla idéer till imponerande verklighet.

 • Filer