ASLAN

ASLAN WallMask

Aslan WallMask - Schablonfilm.

Aslan WallMask är en specialiserad maskeringsfilm eller schablonfilm som är utformad för användning i väggdekorations- och muralapplikationer.

Den här produkten används vanligtvis av konstnärer, designers och inredare för att skapa anpassade väggdesigner, mönster och konstverk med precision och lätthet.

Artikelnr: 74918
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  Aslan WallMask - Schablonfilm.

  Aslan WallMask är en specialiserad maskeringsfilm eller schablonfilm som är utformad för användning i väggdekorations- och muralapplikationer. Den här produkten används vanligtvis av konstnärer, designers och inredare för att skapa anpassade väggdesigner, mönster och konstverk med precision och lätthet. Aslan WallMask erbjuder flera nyckelfunktioner:

  Användningsområden: 

  • Väggmålningar: Konstnärer och inredare använder ofta Aslan WallMask för att skapa imponerande väggmålningar och konstverk i stort format.
  • Schablonmönster: Den är idealisk för att applicera intrikata mönster och designer på väggar, vilket ger rum en distinkt och dekorativ look.
  • Anpassade grafik: Företag kan använda den för att applicera anpassade logotyper, varumärken eller grafik på inredningsväggar.
  • Dekorativa ramar: Aslan WallMask kan användas för att lägga till dekorativa ramar och accenter i rum, vilket förhöjer deras visuella attraktivitet.
  • Tillfällig dekor: När du vill temporärt ändra utseendet på en plats, som för speciella evenemang eller kampanjer, möjliggör Aslan WallMask enkel omvandling och borttagning.
 • Specifikation
  Bredd 125 cm
  Rullängd 25 m
  Avrullat Ja
  Tjocklek 80 mic
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  Aslan är en framstående aktör inom innovativa självhäftande folier och specialprodukter. Med ett fokus på kreativitet och hög prestanda erbjuder Aslan en mångfald av lösningar för dekor och visuell kommunikation.

  Kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet genomsyrar varumärket, vilket gör Aslan till det självklara valet för dem som strävar efter att förvandla idéer till imponerande verklighet.

 • Filer