• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

SOLFILM TILL BILRUTOR

Solfilm för bil

KA Olsson & Gems erbjuder solfilm från 3M™ för bilar. Med dessa solfilmer, så blockeras UV-strålarna effektivt och solenergin avvisas. De mörkläggande filmerna för bilrutor förhindrar bländning och reglerar temperaturen - bilen blir svalare, tryggare och snyggare.

Dämpa solens effekt inne i bilen med solskyddsfilm

Det blir en effektiv värmereducering i bilen oavsett vilken toningsgrad du väljer på solfilmen - det viktigaste är att solskyddsfilmen är av en god kvalitet. En 80% toningsgrad ger i det närmaste svarta bilrutor, där det inte finns någon insyn alls. Toningsgrader under 80% ger fortfarande mörka rutor, men med en viss insyn. Skulle toningsgraden vara under 50%, så är de mer transparenta och ger större insyn – dessa solfilmer används framförallt för att reducera värmen inuti bilen, men begränsar inte utsikten. Oavsett vilken typ av solfilm man väljer för att tona rutorna, så erbjuder KA Olsson & Gems produkter av hög kvalitet.

Högkvalitativ solfilm för bilen som inte missfärgas med tiden

Solskyddsfilmerna för bilrutor bevarar färgen och missfärgas inte – inga lila nyanser uppträder och inredningen skyddas från skadliga UV-strålningar. Med KA Olsson & Gems solfilm för bil får du de senaste lösningarna som ger det bästa resultatet. Vi sätter dina önskemål i centrum och erbjuder snabb service. Har du frågor om solfilm för bil, välkommen att kontakta oss.