3M™

3M™ Graphic Remover

3M™ Graphic Remover - Effektiv avlägsnare av grafik.

3M™ Graphic Remover System är en film/limborttagningsmedel avsedd för borttagning av alla typer av 3M™ PVC- och digitala printfolier.

Testa först på ett diskret område som är detsamma som den eventuella appliceringsytan före användning.

Artikelnr: 37410
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  3M™ Graphic Remover - Effektiv avlägsnare av grafik.

  3M™ Graphic Remover System är en film/limborttagningsmedel avsedd för borttagning av alla typer av 3M™ PVC- och digitala printfolier. Testa först på ett diskret område som är detsamma som den eventuella appliceringsytan före användning. Använd tillsammans med en pensel eller roller.

  För dig som är professionell inom skyltindustrin, är 3M™ Graphic Remover den idealiska avlägsnaren för grafik och dekaler. 

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.

 • Filer