3M™

3M™ Graphic Remover

3M™ Graphic Remover - Effektiv avlägsnare av grafik.

3M™ Graphic Remover System är en film/limborttagningsmedel avsedd för borttagning av alla typer av 3M™ PVC- och digitala printfolier.

Kan användas på fordon, fönster, vinyl och andra ytor.

Artikelnr: 37410
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  3M™ Graphic Remover - Effektiv avlägsnare av grafik.

  3M™ Graphic Remover System är en film/limborttagningsmedel avsedd för borttagning av alla typer av 3M™ PVC- och digitala printfolier. Kan användas på fordon, fönster, vinyl och andra ytor.

  Funktioner och Fördelar:

  • Effektiv grafikavlägsning: Produkten används för att hjälpa till vid borttagning av kompatibla 3M™-grafikfilmer.
  • Mångsidig användning: Denna avlägsnare är idealisk för att ta bort grafik från fordon, skyltar, fönster och andra ytor.
  • Säker på ytan: 3M™ Graphic Remover är noggrant utformad för att inte orsaka skador på den underliggande ytan, vilket resulterar i en ren och oskadad yta.
  • Användarvänlig: Produkten är enkel att använda med snabba resultat. Den levereras i en praktisk flaska för enkel applicering.

  För dig som är professionell inom skyltindustrin, är 3M™ Graphic Remover den idealiska avlägsnaren för grafik och dekaler. 

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.