icons icons
icons
icons

Folie & Digitalt

KA Olsson & Gems erbjuder folie och material för den grafiska branschen.

Se hela sortimentet

Avisering om prisändring

Vi upplever just nu en global turbulent osäkerhet i pandemins spår. En fortsatt hög efterfrågan kombinerat med minskad världsproduktion driver kraftigt upp priserna på råvarumarknaden. 
Även transportkostnaderna har ökat oerhört mycket på grund av den globala bristen på containers, även med försenade leveranser som följd. Flera tillverkare har åberopat Force Majeure under året.
Mot bakgrund av detta och en ökad oro har våra leverantörer aviserat oss om ytterligare prishöjningar. Vi tvingas därmed också justera våra priser fr om 1 September på alla industri och grafiska produkter.
Vår ambition är och har alltid varit att ha en stabil prisbild men under rådande situation är vi nödgade att tillämpa en mer rörlig prissättning.
Aktuella och uppdaterade priser kommer du att se i prislistan samt i vår webbshop.
Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Mölndal 2021-08-04
KA Olsson & Gems AB

Christina Aspeborn
VD

KA Education

Vi erbjuder utbildningar inom foliering.
Från nybörjare till proffs.
 

Se alla utbildningar

3M™ Endorsed Certifierade Montörer

Exempelbild

Johnny Hoyek

Ads4you

Exempelbild

Bitten Gustafsson

Autoident

Exempelbild

Marko Not

Fullwrap

Exempelbild

Emil Gillmor

KA Olsson & Gems

PRISLISTA

Årets prislista full av produkter för
foliering och print. Kontakta oss >

FACEBOOK

DIN PARTNER INOM SKYLT OCH DISPLAY

KA Olsson & Gems är ett B2B-företag som erbjuder produkter inom områdena Folie & Digitalt, Display & Dekor samt Tejp & Lim. Våra Folie & Digitala produkter riktar sig mot skyltmakare, wrapinstallatörer, grafiska verksamheter, utställningar, tryckerier, mässor, konferensanläggningar, arkitekter och andra företag. Våra produkter inom Display & Dekor används exempelvis av butikskedjor, marknadsavdelningar, arkitekter, reklambyråer, hotell och restauranger m fl. Våra produkter inom Tejp & Lim används av företag inom tung industri, lastbilsutveckling, bil, rymdforskning och annan tillverkning.

VI GÖR VERKLIGHET AV DINA SKYLT- OCH DISPLAY-ÖNSKEMÅL

Är du i behov av skylt- och displaymaterial som lever upp till dina önskemål? Då har du kommit rätt. KA Olsson & Gems erbjuder kvalitetsprodukter där våra duktiga medarbetare alltid ser till att du får en förstklassig service. Här står funktionalitet i centrum oavsett om det gäller vårt produktsortiment eller vårt samarbete. Tack vare ett effektivt arbete så kan vi erbjuda snabba leveranser – utan att tumma på kvaliteten. Vi sätter dina önskemål i centrum och säger aldrig aldrig.

MED 70 ÅR I BRANSCHEN ÄR VI LEDANDE INOM SKYLT OCH DISPLAY

KA Olsson & Gems historia är något vi tar med oss in i framtiden. Vår långa tid i branschen har bidragit till att vi samlat på oss en gedigen erfarenhet och viktiga kunskaper som vi förädlat och utvecklat vidare. På detta sätt håller vi oss alltid i framkant med de mest innovativa lösningarna och erbjuder trendiga produkter inom folie, digitalt, tejp, lim, display och dekor – allt för att du ska få de främsta folierna, digitala materialen, kampanjmaterialen eller den bästa butiksskyltningen etcetera. Har du frågor om våra produkter, så är du välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig gärna!

INSTAGRAM

NYHETSBREV FOLIE & DIGITALT

Vill du vara uppdaterad och få tillgång till nyheter och erbjudande?
Signa upp på vårt nyhetsbrev så missar du inget