3M™

3M™ Paper Cutter

3M™ Paper cutter.

3M™ Paper cutter är det perfekta verktyget för att exakt skära folie och papper utan att skada det underliggande materialet.

Med denna skäranordning kan du utföra precisionsarbete med förtroende och resultatet blir alltid rent och professionellt.

Artikelnr: 91719
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  3M™ Paper cutter.

  3M™ Paper cutter är det perfekta verktyget för att exakt skära folie och papper utan att skada det underliggande materialet. Med denna skäranordning kan du utföra precisionsarbete med förtroende och resultatet blir alltid rent och professionellt.

  Produktegenskaper:

  • Exakt skärning: 3M™ Paper cutter är utformad för att erbjuda exakt skärning, vilket är idealiskt för krävande projekt.
  • Materialvänlig: Skäraren är skonsam mot materialen och förhindrar skador på det underliggande substratet.
  • Mångsidig användning: Den är användbar för att skära både folie och papper, vilket gör den till en mångsidig lösning.
  • Pålitlig och hållbar: 3M är känt för sina högkvalitativa produkter, och detta är inget undantag.

  3M™ Paper cutter är det perfekta verktyget för alla som behöver göra exakta skärningar utan att riskera skador på underlaget.

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.