• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

Juldekor

När julen nalkas och de första snöflingorna virvlar ner från skyn, då är det många av oss som börjar ta fram julstjärnor och annan juldekor. Vi älskar jul! Här hittar du färdiga julpaket som vi satt ihop för att göra julen enkel för dig. Vill du välja och vraka själv? Då föreslår vi att du tittar i vår julkatalog.

Juldekor till stora och små butiker

KA Olsson & Gems har ett stort utbud av juldekoration som passar för butiker, köpcentrum, restauranger, hotell och andra offentliga miljöer. Du kan skapa de mest magiska julmiljöer med vårt stora utbud av juldekor – varför inte ett vitt jullandskap med artificiell snö pyntat med julstjärnor och tomtar? Allt är möjligt att ordna när du väljer produkter från KA Olsson & Gems.

Dekorera till jul för en härlig julstämning

På gallerior och butiker så skapar juldekor en trevlig samlingspunkt för både stora som små. Här får du de rätta förutsättningarna för att kunna skapa den mest unika julstämningen. En inbjudande juldekoration drar uppmärksamheten till sig och ger julhandeln det där lilla extra som skapar mervärde för kunden. Har du frågor om vårt julsortiment – tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig. Vi sätter alltid dina önskemål i centrum.