• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms
VISAR 1-30 (79)1 2 3 Sista 100 per sida

Kampanjmattor

kampanjmattor-mattor-kategori

Skapa den rätta atmosfären med konstgräs och mattor. Vi erbjuder mattor för kampanjer, shop-in-shops och mässor och vi har även mattor till butik för permanent bruk.

Konstgräs och mattor i olika material

Mattorna är perfekt lämpade för offentliga miljöer och här kan du hitta den matta som förmedlar ditt budskap och varumärke bäst. Alla detaljer är avgörande för hur en miljö ska upplevas och kampanjmattan sätter stor prägel på helhetsupplevelsen. KA Olsson & Gems har ett stort utbud – här hittar du allt från konstgräs, kampanjmattor, eventmattor och matta för mässmontrar etcetera.

Kampanjmattor i en mängd olika färger

Oavsett om du söker efter grå, röd, grön eller eget motiv på kampanjmattan, så hittar du det hos oss – KA Olsson & Gems har ett stort utbud av kampanjmattor som passar alla smaker och önskemål. De passar till en rad olika sammanhang, såsom exempelvis event, butiker, mässor och andra offentliga miljöer. De håller en hög kvalitet och är slittåliga, samtidigt som de ger ett professionellt intryck – allt för att kunden ska få den upplevelse hen önskar förmedla. Kolla gärna in alla olika sorters kampanjmattor på vår webb här nedanför, där du ser vårt stora utbud. Har du frågor om våra kampanjmattor – välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Miljöbilder

Expo color - Beige
Expo color - Grön
Expo color - Vit
Expo color - Svart
Expo color - Rosa