• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

Ramar och lister

ramar-lister-klaemlist-kategori

KA Olsson & Gems erbjuder ramar och lister för upphängning av budskap tryckta på exempelvis papper, plast eller tyg. Fler produkter i vår katalog hittar du här.

Ramar och lister som lyfter fram ditt budskap

Du hittar alla möjliga varianter av ramar för företagsinformation i vårt stora utbud. Att hänga upp information i butiker är ett effektivt sätt att marknadsföra sina produkter och det synliggör även aktuella kampanjer. Det blir lockande för kunden samtidigt som det är smidigt och enkelt att byta ut budskapet i de olika upphängningarna när det är dags för ny information.

Rama in företagsbudskapet och häng upp det

Oavsett vilket budskap du vill förmedla, så har vi ramen för dig. Kolla in vårt utbud och se alla olika sorters ramar – de är alla av god kvalitet och ger ett professionellt intryck för det du vill marknadsföra. Har du frågor om våra ramar för företagsbudskap? Kontakta gärna oss, så hjälper vi dig. Vi kan vägleda dig till vilken ram som passar din verksamhet bäst. Med tydliga ramar för företagsinformation, så får du en prisvärd investering på din marknadsföring. Det blir synligt från långt håll och fångar kundernas uppmärksamhet. Med lister från KA Olsson & Gems, så kan du skapa effektiv upphängning av företagsinformation och förmedla det rätta budskapet på ett professionellt sätt.