• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

PAINT PROTECTION FILM – SKYDDSFILM FÖR BIL

STEK PPF paint protection film för att skydda bilen

Finishen på bilen sätts på prov av vägen, parkeringsplatsen, garaget, vädret och vardagslivet. Varför inte hålla den snygg så länge du kan? Med KA Olsson & Gems skyddsfilm för bilar, så skyddas den mot repor och stenskott och du slipper onödiga lackskador. Lackskyddsfilmen ger ett perfekt resultat på bilens kaross. Har du frågor om skyddsfilmer för bilar, välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig.

Högkvalitativ skyddsfilm från 3M™

KA Olsson & Gems erbjuder flera stenskottsfilmer från 3M™ – där samtliga skyddsfilmer har hög kvalitet. 3M™ har ett patentsökt ytskikt som motverkar gulnande nyanser, vilket gör att lackskyddsfilmen från 3M™ är en av de mest klara i branschen. Skyddsfilmerna är betrodda av biltillverkare världen över och tack vare dess coatingteknik blir finishen i perfekt skick - bilen blir lättare att hålla ren och svårare att repa. Skyddsfilmerna för fordon har en lång hållbarhet och motståndskraft mot både gulnad och krackelering. Bilen kan tvättas som vanligt utan några speciella behandlingar för att vidmakthålla en ren och snygg kaross.

10 års garanti med STEK Paint Protection Film

STEK Paint Protection Film är en skyddande, hållbar och vattenavvisande film. Skyddsfilmen har en toppbeläggning med 7–10 års garanti, som inte gulnar med tiden och skulle mindre repor inträffa, så kan filmen självläka.