• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

Akrylställ - informationsställ

akrylstaell-plexi-kategori

Vi har ett standardsortiment av akrylställ, men tillverkar också gärna efter dina önskemål - både gällande form, mått och färg. För att lyckas förmedla ditt önskade budskap gäller det att man kan visa upp det på rätt sätt.

Akrylställ för butiker, hotell, mässmontrar, restauranger och mycket annat

Med våra akrylställ kommer dina broschyrer till sin rätt - det är detaljerna som avgör hur helhetsupplevelsen kommer bli och med rätt skyltmaterial får man ett lyckat resultat. Har du några frågor om våra akrylställ, broschyrställ eller andra produkter, så är du välkommen att kontakta oss.

Vi skräddarsyr akrylställ och andra skyltmaterial

Behöver du hänga upp informationsmaterial i en mässmonter eller visa en meny i en restaurang? Då kan vi rekommendera våra praktiska och stilrena akrylställ, som fungerar som perfekta informationsställ. De ger ett professionellt intryck och synliggör den information du vill visa på ett tydligt sätt. Med KA Olsson & Gems akrylställ, skylthållare och andra ställ för information, kan du enkelt välja den storlek du behöver. Vi sätter dina önskemål i centrum och levererar snabbt och smidigt vårt skyltmaterial till dig. De flesta akrylställ är ämnade att stå på ett bord eller disk och passar perfekt till butiker eller hotell etcetera. För bästa vinkel och stabilitet, så är broschyrhållarna något lutande, vilket ger en optimal ögonhöjd.