▸3M™ Fasara™

Med 3M™ Fasara glasdekorfolie får du enkelt en stilren dekor på glas och glasliknande ytor. Folien fungerar perfekt som insynsskydd i till exempel konferensrummet och på kontoret eller bara som en snygg inredningsdetalj. Vi har ett stort sortiment att välja mellan.

GLASDEKORFOLIE SOM HÅLLER LÄNGE
3M™ Fasara är en PVC-fri och slitstark polyesterfolie, med en hållbarhet upp till 5 år inomhus och upp till 3 år utomhus. På KA Olsson & Gems hittar du dem i olika utföranden. I kategorin Gradation finns till exempel mönstrade folier som skapar nyanser och gradering genom prickar, ränder eller känslan av finkornig sand. Vi har även matta, frostade, naturella eller geometriska glasdekorfolier. Glasdekorfolien från 3M™ Fasara är lätt att applicera och är ett smidigt sätt att ändra utseendet på dina glasytor på.

3M™ FASARA GLASDEKORFOLIE

• Slitstark glasdekorfolie
• Lång hållbarhet
• Ger enkelt insynsskydd på glas- och glasliknande ytor

FRÅGA OSS OM 3M™ FASARA GLASDEKORFOLIE
Vi är en av Nordens största återförsäljare av 3M™ produkter – en multinationell tillverkare av självhäftande material, lim, folie och tejp etc., vars produkter används av reklambyråer, grafiker och arkitekter över hela världen på grund av den höga kvalitén och innovativa produktutvecklingen. Har du några frågor om 3M™ folier? Tveka inte att ställa dem till oss!