Displayskivor

Vi erbjuder displayskivor med de senaste teknikerna för att motsvara alla behov och förväntningar. KA Olsson & Gems erbjuder displayskivor som används för t. ex skyltar, kampanjbilder, anslagstavlor, modellbyggen och gatupratare.

I alternativen här nedan kan du ta del av information om respektive displayskiva. Vi har bland annat lättviktsskivor, som man enkelt kan skära med kniv. Dessa är lämpliga till inomhusskyltar, modeller, pannåer för presentationer etcetera.

 

DITT VAL AV MATERIAL PÅ DISPLAYSKIVOR

Medan korkskivan är bäst lämpad som anslagstavla, så är exempelvis windmasterplast perfekt för gatupratare. Lättviktskiva i PS-skum är bra till foton, dokument, inomhusskyltar och modeller. Ja, användningsområdena är flera och displayskivorna finns i flera olika material. Har du några frågor, så är du välkommen att kontakta oss – så hjälper vi dig. Med över 30 år inom området, så har vi den kunskap och erfarenhet som säkerställer det bästa resultatet och vi ser alltid till att ge snabb service. Vi är din trygga partner med ett brett sortiment av bland annat displayskivor.