Värmepistoler

Värmepistol – det ultimata verktyget för att forma folien runt hörn, i djupa veck och för att eftervärma folien. Värmepistol, även kallad hetluftpistol, är ett självklart inslag på grafikerns arbetsbänk och vi har flera att välja emellan. 

 

VÄRMEPISTOLER FÖR ALLA
Vi har kraftfulla värmepistoler i flera olika utföranden och prisklasser, från budget till premium, med sladdlängd upp till 7 meter och temperatur upp till 650 grader. Här hittar du till exempel snabbuppvärmda Master Pro Heat 26125 med inbyggd laser, världens första värmepistol som känner av och visar arbetsytans temperatur. Den digitalt ställbara värmepistolen Steinel 2320 å andra sidan, har en LCD display och joystick som gör det enkelt att ställa in rätt temperatur. Är du på jakt efter en temperaturscanner att fästa på Steinel värmepistol, som med hjälp av laser varnar vid fel temperatur både visuellt och akustiskt? Då är det här du hittar även den. Alla produkter uppfyller marknadens hårda krav och är de senaste fabrikaten på marknaden.

 

VÅRT SORTIMENT AV VÄRMEPISTOLER
• Värmepistoler i alla prisklasser
• Vi bistår gärna med vår expertis inom grafisk produktion
• Certifierade, moderna produkter

 

VAD VILL DU VETA OM VÄRMEPISTOLER?
Efter våra 70 år i branschen kan vi nu en del om värmepistoler och mätare. Tveka inte att kontakta oss, om du vill ha hjälp med att hitta rätt värmepistol för er verksamhet.