971 Skumplasttejp

Dubbelhäftande Skumplasttejp av Polyeten.

Dubbelhäftande skumplasttejp av polyeten med slutna celler är den perfekta lösningen för enkel montering av olika material, inklusive reklammaterial och dekorationer.

Denna tejp är utformad för att erbjuda pålitligt fäste och enkel användning, vilket gör den idealisk för en mängd olika projekt.

Artikelnr: 56147
Minsta beställning: 1 rulle
 • Beskrivning

  Dubbelhäftande Skumplasttejp av Polyeten.

  Dubbelhäftande skumplasttejp av polyeten med slutna celler är den perfekta lösningen för enkel montering av olika material, inklusive reklammaterial och dekorationer. Denna tejp är utformad för att erbjuda pålitligt fäste och enkel användning, vilket gör den idealisk för en mängd olika projekt.

  Produktegenskaper:

  • Enkel montering: Dubbelhäftande skumplasttejp är idealisk för snabb och enkel montering av olika material, inklusive reklammaterial, skyltar och dekorationer.
  • Polyeten med slutna celler: Tejpen är tillverkad av polyeten med slutna celler, vilket ger utmärkt fuktresistens och långvarig prestanda.
  • Stark vidhäftning: Tejpen har en stark vidhäftning på båda sidor, vilket säkerställer att dina material förblir säkert fastsatta.
  • Enkel borttagning: Trots sin starka vidhäftning kan tejpen enkelt tas bort utan att lämna kvar klisterrester eller skador på ytan.

  Dubbelhäftande skumplasttejp av polyeten är ett oumbärligt verktyg för alla som vill göra enklare monteringar och installationer. 

 • Specifikation
  Bredd 25 mm
  Rullängd 50 m
  Tjocklek 2 mm
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.