PVC-fri

A-PET 70x100 cm

A-PET plast till trottoarpratare och snäppramar.

A-PET plast är det perfekta materialet för att användas i trottoarpratare och snäppramar.

Den är slagtålig och har utmärkta optiska egenskaper samt mycket god kemikalieresistens, vilket gör den till ett pålitligt och hållbart val för utomhus- och inomhusanvändning.

Artikelnr: 84872
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  A-PET plast till trottoarpratare och snäppramar.

  A-PET plast är det perfekta materialet för att användas i trottoarpratare och snäppramar. Den är slagtålig och har utmärkta optiska egenskaper samt mycket god kemikalieresistens, vilket gör den till ett pålitligt och hållbart val för utomhus- och inomhusanvändning.

  Produktegenskaper:

  • Slagtålig: A-PET plast är känd för sin slagtålighet, vilket gör den motståndskraftig mot påfrestningar och yttre påverkan.
  • Utmärkta optiska egenskaper: Plasten har utmärkta optiska egenskaper och ger en klar och skarp bildåtergivning.
  • Kemikalieresistens: A-PET plast har mycket god kemikalieresistens och kan hantera olika miljöförhållanden utan att förlora kvalitet.
  • Mångsidig användning: Plasten är idealisk för trottoarpratare, snäppramar och andra grafiska applikationer inom- och utomhus.

  A-PET plast är det optimala materialet för dina trottoarpratare och snäppramar. Oavsett om du behöver skapa reklamskyltar, menyer eller affischramar, kommer A-PET plast att säkerställa en hållbar och professionell presentation.

 • Specifikation
  Tjocklek 0,5 mm
  Storlek 70 x 100 cm
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.