KA Poster Swing

Kraftigt gatuställ i grå metall och aluminium snäppram.

Vårt kraftiga och tåliga gatuställ är den optimala lösningen för att exponera ditt budskap, annonser, eller information både utomhus och inomhus.

Detta dubbelsidiga gatuställ är byggt för att klara av väder och vind, och dess robusta konstruktion gör det idealiskt för olika användningsområden.

Artikelnr: 77540A
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Kraftigt gatuställ i grå metall och aluminium snäppram.

  Vårt kraftiga och tåliga gatuställ är den optimala lösningen för att exponera ditt budskap, annonser, eller information både utomhus och inomhus. Detta dubbelsidiga gatuställ är byggt för att klara av väder och vind, och dess robusta konstruktion gör det idealiskt för olika användningsområden.

  Funktioner och fördelar:

  • Kraftigt gatuställ: Tillverkat med en stark grå metallfot och en snäppram i naturlig aluminium, garanterar detta gatuställ tålighet och långvarig användning.
  • Dubbelsidigt: Med dubbelsidig exponering kan du maximera din synlighet och rikta dig till en bredare målgrupp.
  • Mångsidigt bruk: Använd det inomhus eller utomhus för att marknadsföra din verksamhet, butik eller evenemang på ett professionellt sätt.
  • Tåligt mot väder och vind: Konstruerat för att klara olika väderförhållanden, vilket gör det lämpligt för utomhusbruk.

  För att framgångsrikt sprida ditt budskap eller annonsera ditt företag är vårt kraftiga gatuställ i grå metall och aluminium snäppram det bästa valet.

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.