Golvställ infoskylt

Informationsställ för golv med infoskylt och snäppram - En smidig och effektiv lösning för att visa upp och byta information på ett enkelt sätt.

Vårt informationsställ för golv kombinerar en robust golvbas med en praktisk snäppram och en tydlig infoskylt.

Med denna innovativa design kan du snabbt och smidigt byta ut informationen och kommunicera dina budskap på ett professionellt sätt.

Artikelnr: 74035A
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  Informationsställ för golv med infoskylt och snäppram - En smidig och effektiv lösning för att visa upp och byta information på ett enkelt sätt.

  Vårt informationsställ för golv kombinerar en robust golvbas med en praktisk snäppram och en tydlig infoskylt. Med denna innovativa design kan du snabbt och smidigt byta ut informationen och kommunicera dina budskap på ett professionellt sätt.

  En av de främsta fördelarna med vårt informationsställ är dess användarvänlighet. Snäppramen gör det enkelt att placera och säkra din informationsaffisch eller annan material inuti ramen. Du kan enkelt öppna ramen, byta ut informationen och sedan stänga den igen för att säkerställa att den sitter stadigt och synligt.

  Med informationsstället kan du anpassa och visa olika typer av information, såsom produktbeskrivningar, erbjudanden, vägledning eller evenemangsinformation. Den tydliga infoskylten ger en klar och synlig visning av ditt budskap och hjälper till att locka uppmärksamhet från besökare och kunder.

  Höjd: 80 cm

   

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.