Visitkort- och namnskyltar

Visitkort- och namnskylthållare är den perfekta lösningen för att visa upp visitkort och namnskyltar på ett professionellt och organiserat sätt. Dessa hållare är idealiska för användning i kontorsmiljöer, receptioner, konferenser, mässor och andra platser där det är viktigt att tydligt visa och presentera visitkort eller namnskyltar.

 

De finns i olika storlekar och format för att rymma olika typer av visitkort och namnskyltar. Med en stilren och modern design kompletterar de professionellt utseende och passar perfekt in i olika arbetsmiljöer.

 

Visitkort- och namnskylthållarna är utformade med en transparent frontpanel som säkerställer att visitkortet eller namnskylten är tydligt synlig och skyddad mot smuts eller skador. Den transparenta panelen ger också en elegant och stilren presentation av informationen. Många av våra hållare har en enkel in- och utmatningsdesign som gör det enkelt att byta ut visitkort eller namnskyltar vid behov.

 

För att säkerställa en mångsidig användning kan våra hållare ha olika fästanordningar. Vissa modeller har en klämma eller klips som gör det enkelt att fästa dem på kläder eller tyg, vilket är perfekt för evenemang och mässor. Andra modeller har en pin eller nål som kan användas för att fästa hållaren på tygmaterial, såsom en kavaj eller skjorta.