Rotorer

Vill du skapa effektfulla sätt att marknadsföra dina produkter? Då kan vi på KA Olsson & Gems erbjuda dig roterande displayställ som ger en effektiv exponering av produkter.

 

ROTORER EXPONERAR ERA PRODUKTER PÅ YTTERLIGARE ETT SÄTT
Rörelsen fångar kundernas uppmärksamhet extra effektivt och rotationen har även en överraskande inverkan i butiken samt andra offentliga miljöer. Rotorer hjälper dig att rörligt exponera dina produkter. Kolla gärna in våra rotorer här nedanför och se vilken som passar dina produkter på bästa sätt. Vi garanterar att ditt budskap blir synligt på ett elegant och effektivt sätt.

 

VÄLJ DET ROTERANDE DISPLAYSTÄLL SOM PASSAR DIN STORLEK OCH VIKT PÅ PRODUKT
Oavsett vilken storlek eller vikt du önskar ha på det du vill exponera, så har vi roterande displayställ som passar för ändamålet. KA Olsson & Gems har många olika sorters roterande displayställ som alla håller en hög kvalitet och får dina produkter att rotera – de blir därmed synliga från alla håll och maximerar synligheten för ditt budskap. Vi har exempelvis en rotor med släpkontakt för de produkter som behöver el, såsom exempelvis en lampa. Har du frågor om våra roterande displayställ – tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig.