Dubbelhäftande tejpkuddar

Dubbelhäftande fästkuddar av skum.

Dubbelhäftande tejpkuddar är en mångsidig monteringslösning som är perfekt för en rad olika användningsområden.

Dessa kuddar är tillverkade av skummaterial och har en kraftig dubbelhäftande yta som gör dem idealiska för att fästa olika föremål på olika ytor.

Artikelnr: 21749
Minsta beställning: 1 frp
 • Beskrivning

  Dubbelhäftande fästkuddar av skum.

  Dubbelhäftande tejpkuddar är en mångsidig monteringslösning som är perfekt för en rad olika användningsområden. Dessa kuddar är tillverkade av skummaterial och har en kraftig dubbelhäftande yta som gör dem idealiska för att fästa olika föremål på olika ytor.

  Produktegenskaper:

  • Allroundanvändning: Dessa fästkuddar är utmärkta för en mängd olika användningsområden. Du kan använda dem för att fästa affischer, bilder, dekorationer, små föremål och mycket mer på väggar, dörrar, glas, trä och andra ytor.
  • Dubbelhäftande: Den kraftiga dubbelhäftande ytan på kuddarna ger pålitlig och långvarig montering, vilket eliminerar behovet av spikar eller klister som kan skada ytor..
  • Enkel användning: Det är enkelt att använda dessa fästkuddar. Bara ta bort skyddsfilmerna på båda sidor, placera kudden på det önskade föremålet och tryck det mot ytan där du vill montera det.

  Storlek: 25 x 25 mm

  Frp: 500 st 

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.