Mellanklass

3M™ SCPS 101 Mediumhäftande appliceringstejp

3M™ SCPS 101 Mediumhäftande appliceringstejp är den perfekta lösningen för en bred mängd applikationer inom industriell användning och hantverk.

Artikelnr: 81521
Minsta beställning: 1 rulle
 • Beskrivning

  3M™ SCPS 101 Mediumhäftande appliceringstejp är den perfekta lösningen för en bred mängd applikationer inom industriell användning och hantverk. Denna mångsidiga tejp har utvecklats med den högsta kvaliteten och innovationen som kännetecknar 3M™-varumärket och erbjuder pålitlig prestanda i en mängd olika situationer.

  Egenskaper:

  1. Mediumhäftande klibbighet: 3M™ SCPS 101 är utformad för att ha en jämn och kontrollerad vidhäftning. Detta gör det enkelt att applicera på olika ytor utan att oroa sig för överdriven klibbighet eller skador på underlaget.

  2. Hög slitstyrka: Denna tejp är tillverkad med material av hög kvalitet som ger den en imponerande slitstyrka och tålighet. Den kan hantera påfrestningar och belastningar i olika miljöer och förblir pålitlig över tid.

  3. Användarvänlig: 3M™ SCPS 101 kommer med en enkel bärare och är lättskuren, vilket gör den enkel att applicera och forma efter dina behov. Den är också kompatibel med olika skärmaskiner och verktyg för att underlätta arbetsprocessen.

  4. Temperaturbeständig: Oavsett om du behöver tejpa vid höga temperaturer eller låga temperaturer, kommer 3M™ SCPS 101 att hålla sig stabilt och på plats. Den är också resistent mot fuktighet och andra miljöfaktorer.

  Användningsområden:

  3M™ SCPS 101 Mediumhäftande appliceringstejp är idealisk för en rad olika applikationer, inklusive:

  • Försegling och montering av förpackningar och lådor.
  • Tejpning och märkning inom industriell och kommersiell användning.
  • Tillfällig fastsättning av föremål på väggar och ytor.
  • Reparation och underhåll av olika material och produkter.
 • Specifikation
  Bredd 122 cm
  Rullängd 100 m
  Tjocklek 100 mic
  Kvalitet Mellanklass
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.

 • Filer