Premium

3M™ SCPS 2 Hårdhäftande appliceringstejp

3M™ SCPS 2 Hårdhäftande appliceringstejp är den ultimata lösningen för krävande applikationer där långvarig och kraftfull vidhäftning är avgörande.

Artikelnr: 26007
Minsta beställning: 1 rulle
 • Beskrivning

  3M™ SCPS 2 Hårdhäftande appliceringstejp är den ultimata lösningen för krävande applikationer där långvarig och kraftfull vidhäftning är avgörande. Denna högpresterande tejp från 3M™ levererar exceptionell vidhäftning och pålitlighet i de mest krävande miljöerna.

  Egenskaper:

  1. Hårdhäftande formulering: 3M™ SCPS 2 har en kraftfull och extremt hårdhäftande sammansättning som säkerställer en stark och beständig vidhäftning på olika ytor. Den är idealisk för applikationer där långvarig fastsättning krävs.

  2. Utmärkt slitstyrka: Denna tejp är tillverkad med material av högsta kvalitet och erbjuder enastående slitstyrka och tålighet. Den klarar av påfrestningar och belastningar i de mest krävande miljöerna.

  3. Enkel att använda: 3M™ SCPS 2 är utrustad med en användarvänlig bärare och är lätt att skära och hantera. Den kan appliceras smidigt och säkert på olika ytor.

  4. Anpassningsbar: Den här tejpens starka vidhäftning gör den mångsidig och idealisk för ett brett spektrum av applikationer, inklusive montering, försegling och reparation.

  5. Temperatur- och väderbeständig: Oavsett om du arbetar i extrema temperaturer eller utsätts för väderförhållanden, kommer 3M™ SCPS 2 att bibehålla sin prestanda. Den är också motståndskraftig mot fuktighet och andra miljöfaktorer.

  Användningsområden:

  3M™ SCPS 2 Hårdhäftande appliceringstejp är perfekt för krävande applikationer som kräver långvarig och pålitlig vidhäftning, inklusive:

  - Industriell montering och fastsättning av komponenter.
  - Försegling av väderbeständiga förpackningar och lådor.
  - Reparation av maskiner och utrustning.
  - Konstruktion och byggprojekt som kräver hållbar fastsättning.
  - Tillfällig fastsättning av tunga föremål.

 • Specifikation
  Bredd 122 cm
  Rullängd 91,4 m
  Tjocklek 120 mic
  Kvalitet Premium
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.