Premium

3M™ SCPS 55 Hårdhäftande appliceringstejp

3M™ SCPS 55 Hårdhäftande appliceringstejp är en kraftfull lösning som levererar en imponerande vidhäftning för krävande applikationer.

Artikelnr: 58571
Minsta beställning: 1 rulle
 • Beskrivning

  3M™ SCPS 55 Hårdhäftande appliceringstejp är en kraftfull lösning som levererar en imponerande vidhäftning för krävande applikationer. Denna högkvalitativa tejp från 3M™ är utformad för att säkra fastsättning av material och komponenter i en mängd olika miljöer.

  Egenskaper:

  1. Hårdhäftande formulering: 3M™ SCPS 55 är utvecklad med en kraftfull och extremt hårdhäftande sammansättning som ger en pålitlig fastsättning på olika ytor. Den är idealisk för applikationer där maximal vidhäftning och pålitlighet krävs.
  2. Utmärkt slitstyrka: Denna tejp är konstruerad med högkvalitativa material som ger den enastående slitstyrka och tålighet. Den kan hantera tunga påfrestningar och belastningar utan att förlora prestanda.
  3. Användarvänlig: 3M™ SCPS 55 är utrustad med en användarvänlig bärare och är enkel att skära och applicera. Detta gör den idealisk för olika applikationer och projekt.
  4. Mångsidig användning: Tejpen är mångsidig och kan användas för en mängd olika ändamål, inklusive montering, försegling och reparation av olika material och komponenter.
  5. Temperatur- och väderbeständig: Oavsett om du arbetar i extrema temperaturer eller utsätts för väderförhållanden, kommer 3M™ SCPS 55 att bibehålla sin prestanda. Den är också motståndskraftig mot fuktighet och andra miljöfaktorer.

  Användningsområden:

  3M™ SCPS 55 Hårdhäftande appliceringstejp är perfekt för krävande applikationer som kräver en kraftfull vidhäftning, inklusive:

  • Industriell montering och fastsättning av komponenter.
  • Konstruktion och byggprojekt där en hållbar fastsättning är avgörande.
  • Reparation av maskiner och utrustning.
  • Tillfällig fastsättning av tunga föremål.
  • Försegling av väderbeständiga förpackningar och lådor.
 • Specifikation
  Bredd 122 cm
  Rullängd 91,4 m
  Tjocklek 120 mic
  Kvalitet Premium
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.

 • Filer