Dekorfolie

KA Olsson & Gems erbjuder effekt- och uttrycksfulla folier för dekaler och tryck. Med en folie förstärks budskap på ett effektivt sätt. Vi har de senaste lösningarna som maximerar resultat.

Bland annat finns dekorfolier, såsom kromfolier i mellanklass som är lämpliga för skurna dekorer på skyltar, butiker, fordon, mässmontrar och skyltfönster. Folierna är mestadels dubbelsidiga och har ett klart permanent häftämne och hållbarheten är oftast mellan 2–5 år. Vi erbjuder även en holografisk kampanjfolie, KA Fantasy, som finns i tre olika utföranden sequins, crystal och plaid. Kampanjfolien monteras torrt och är lämplig till plana och lätt kurvade ytor. Den är utmärkt att trycka i screen, UV, latex och ecosolvent.

 

FOLIER FÖR UTTRYCKSFULLA DEKALER OCH TRYCK

Med KA Olsson & Gems folier får man uttrycksfulla tryck och dekaler. Oavsett om det önskar dekorfolie för fordon, butiker, skyltar eller mässmontrar, så hittar man effektfulla folier hos oss. Läs mer om respektive dekorfolie under respektive sort. Du är välkommen att kontakta oss om du önskar vägledning och hjälp i vilken folie som är lämpligast för dig.

 

SJÄLVHÄFTANDE DEKORFOLIE FRÅN 3M

KA Olsson & Gems erbjuder självhäftande dekorfolie från 3M, såsom exempelvis 3M™ Dichroic – detta är en unik självhäftande folie för dekor, klara plaster eller på glas. Dichroic har suveräna ljuseffekter och finns i två olika färgställningar, såsom chill och blaze. Det som skiljer dessa färger åt är att chill skiftar i kalla nyanser av magenta/gul/blå blandat med blått/guld medan blaze skiftar i varma nyanser av blå/magenta/cyan blandat med guld/rött.

En annan självhäftande dekorfolie är 3M™ Scotchcal™ 7755-serien. Detta är en blank premiumfolie i guld och silver. Folien är mycket snygg och jämn och lämplig för dekor på skyltar och fordon. Dekorationsfolien är genomfärgad och har ett klart permanent häftämne. PVDF-folie. Det är att föredra att använda en ny vass kniv, gärna en 45° kniv, när man skär 7755-serien. Hållbarheten är upp till 7 år.