Premium

3M™ 7725SE-414 Röd fluo

3M™ 7725SE-414 är en röd fluorescerande folie som tillhör 3M:s sortiment av grafiska filmer och skyltmaterial.

Denna specifika folie används vanligtvis för att skapa skyltar och grafik med hög synlighet och reflekterande egenskaper, särskilt i situationer där ökad synlighet är viktig, såsom trafikskyltar, varningsskyltar och dekoration av fordon.

Egenskaper: 1.

Artikelnr: 22571
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  3M™ 7725SE-414 är en röd fluorescerande folie som tillhör 3M:s sortiment av grafiska filmer och skyltmaterial. Denna specifika folie används vanligtvis för att skapa skyltar och grafik med hög synlighet och reflekterande egenskaper, särskilt i situationer där ökad synlighet är viktig, såsom trafikskyltar, varningsskyltar och dekoration av fordon.

  Egenskaper:

  1. Fluorescerande färg: Denna folie har en röd fluorescerande färg, vilket innebär att den blir mycket synlig i dagsljus och även under olika belysningsförhållanden, inklusive dålig sikt eller nattetid.

  2. Hög synlighet: Den fluorescerande egenskapen gör folien utmärkt för skyltar och märkning som behöver synas på avstånd eller i dåliga ljusförhållanden.

  3. Hållbarhet: 3M™-produkter är kända för sin hållbarhet och tålighet mot väderförhållanden, UV-strålning och andra påfrestningar, vilket gör dem lämpliga för utomhusapplikationer.

  4. Lätt att skära och applicera: Folien är vanligtvis konstruerad för att vara enkel att skära och applicera, vilket gör den användbar för både professionella skylt- och grafikinstallatörer och DIY-projekt.

  Användningsområden:

  - Trafikskyltar: Den fluorescerande egenskapen gör den idealisk för att skapa synliga trafik- och varningsskyltar.

  - Dekoration av fordon: Används ofta för att skapa dekorativa element på bilar, lastbilar och andra fordon för att öka synligheten och marknadsföra företag.

  - Säkerhetsskyltar: Används för att skapa säkerhetsskyltar på arbetsplatser och andra områden där säkerhet är av största vikt.

  - Evenemang och kampanjer: Kan användas för att skapa ögonfångande affischer, banners och skyltar för evenemang och kampanjer.

  3M™ 7725SE-414 röd fluorescerande folie är ett användbart material för att öka synligheten och uppmärksamheten i olika applikationer. För att använda den korrekt och uppnå bästa resultat är det viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för skärning och applicering.

 • Specifikation
  Bredd 122 cm
  Rullängd 45,72 m
  Avrullat Ja
  Hållbarhet 5 år
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.

 • Filer