Mellanklass

ASLAN CA23 MetalEffect

ASLAN CA23 MetalEffect är en självhäftande film som används för att skapa metalliska effekter på olika ytor.

Artikelnr: 77037A
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  ASLAN CA23 MetalEffect är en självhäftande film som används för att skapa metalliska effekter på olika ytor. Denna film är särskilt populär inom grafisk design och dekorationsbranschen där man vill åstadkomma utseendet av metall utan att använda verklig metall. Här är några av de egenskaper och användningsområden som är förknippade med ASLAN CA23 MetalEffect-filmen:

  Egenskaper:

  1. Metallisk effekt: CA23 MetalEffect-filmen ger utseendet av äkta metall på ytor där den appliceras. Den finns i olika metalliska utföranden, som guld, silver och koppar, för att skapa olika metalliska utseenden.

  2. Självhäftande: Filmens baksida är täckt med en självhäftande yta, vilket gör den enkel att applicera på olika underlag, inklusive glas, plast, trä och metall.

  3. Högglansig: Filmens yta är oftast högglansig och reflekterar ljus på ett sätt som ger en autentisk metallisk effekt.

  4. Hållbarhet: ASLAN CA23 MetalEffect är konstruerad för att vara tålig och motstå väderförhållanden, UV-strålning och andra påfrestningar, vilket gör den lämplig för både inomhus- och utomhusapplikationer.

  Användningsområden:

  - Grafisk design och dekoration: Används ofta för att skapa dekorativa element på skyltar, affischer, förpackningar och andra grafiska produkter.

  - Inredningsdesign: CA23 MetalEffect-filmen kan användas för att dekorera inomhusytor som väggar, möbler och dörrar för att ge dem en metallisk finish.

  - Detaljering av fordon: Används i fordonsdekoration för att skapa metalliska accenter och dekorationer.

  - Reklam och märkning: Används för att skapa metalliska märken och logotyper på produkter och skyltar.

  - Kreativa projekt: Kan användas i olika konst- och hantverksprojekt där en metallisk effekt önskas.

  ASLAN CA23 MetalEffect-filmen ger en överkomlig och estetiskt tilltalande metod för att införliva metalliska utseenden i olika projekt och produkter. För att använda den korrekt och uppnå bästa resultat är det viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för applicering och hantering.

 • Specifikation
  Bredd 125 cm
  Rullängd 25 m
  Tjocklek 50 mic
  Avrullat Ja
  Hållbarhet Upp till 2 år
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.

 • Filer