Mellanklass

ASLAN CA24 MetalColour

MetalColour ASLAN CA 24 är den perfekta lösningen när du vill lägga till en touch av äkta metall till dina dekorationsprojekt.

Artikelnr: 82901A
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  MetalColour ASLAN CA 24 är den perfekta lösningen när du vill lägga till en touch av äkta metall till dina dekorationsprojekt. Denna högkvalitativa, självhäftande film ger en imponerande metall- eller kromeffekt som ser verkligt autentisk ut och ger dina projekt en sofistikerad och modern känsla.

  Egenskaper:

  1. Metallisk och kromeffekt: CA 24-filmen ger en övertygande och realistisk metall- eller kromfinish på ytor där den appliceras. Den finns i flera olika metalliska och kromade färger för att passa olika designbehov.
  2. Högglansig yta: Filmens yta är högglansig och reflekterar ljus på ett sätt som ger en autentisk metall- eller kromeffekt med en spegelblank finish.
  3. Självhäftande: Filmens baksida är täckt med en stark självhäftande yta, vilket gör den enkel att applicera på olika underlag, inklusive glas, plast, trä och metall.
  4. Hållbar och tålig: ASLAN CA 24-filmen är konstruerad för att vara tålig och motstå påfrestningar som väderförhållanden, UV-strålning och slitage. Den är lämplig för både inomhus- och utomhusapplikationer.

  Användningsområden:

  - Grafisk design och dekoration: MetalColour-filmen används ofta för att skapa dekorativa element på skyltar, affischer, förpackningar och andra grafiska produkter där en metall- eller kromeffekt är önskvärd.
  -Inredningsdesign: Filmens kvalitet och autentiska utseende gör den till ett utmärkt val för att dekorera inomhusytor som väggar, möbler och dörrar för att ge dem en modern och lyxig känsla.
  -Detaljering av fordon: Används i fordonsdekoration för att skapa metalliska eller kromade accenter och dekorationer som ger ditt fordon en unik och personlig stil.
  -Reklam och märkning: Filmens högkvalitativa metall- och kromeffekt gör den till ett utmärkt val för att skapa märken och logotyper som sticker ut och ger ditt företag en professionell image.
  -Kreativa projekt: CA 24-filmen kan användas i en mängd olika konst- och hantverksprojekt där en metall- eller kromeffekt önskas.

  MetalColour ASLAN CA 24 är det perfekta valet när du vill ge dina projekt en touch av äkta metall eller krom. Den är enkel att applicera och hållbar, vilket gör den till ett mångsidigt och attraktivt alternativ för en rad olika applikationer.

 • Specifikation
  Bredd 125 cm
  Rullängd 25 m
  Tjocklek 50 mic
  Avrullat Ja
  Finish Blank
  Hållbarhet 2 år
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.