Premium

ASLAN SE75 Mirror Effect AntiScratch

ASLAN SE75 Mirror Effect AntiScratch: Ett Skönt Spegeleffekt Med Motståndskraft Mot Repor.

Denna unika självhäftande film ger en spegeleffekt till ytor samtidigt som den är motståndskraftig mot repor, vilket gör den perfekt för en mängd olika applikationer

Artikelnr: 88008A
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  ASLAN SE75 Mirror Effect AntiScratch: Ett Skönt Spegeleffekt Med Motståndskraft Mot Repor.

  Denna unika självhäftande film ger en spegeleffekt till ytor samtidigt som den är motståndskraftig mot repor, vilket gör den perfekt för en mängd olika applikationer. ASLAN SE75 att hjälpa dig att skapa enastående visuella upplevelser med långvarig kvalitet. 

  • Spegeleffekt med Klarhet: ASLAN SE75 Mirror Effect AntiScratch ger en spegeleffekt som ger ytor en sofistikerad glans. Den reflekterar ljus på ett sätt som ger en klar och realistisk spegelbild, vilket ger ditt projekt en touch av elegans och stil.
  • Motståndskraft Mot Repor: En av de mest imponerande egenskaperna hos denna film är dess förmåga att motstå repor och slitage. Den är konstruerad med en slitstark yta som är motståndskraftig mot daglig användning och därmed behåller sin spegeleffekt och klarhet över tid.
  • Bred Användbarhet: ASLAN SE75 är användbar på en mängd olika ytor, inklusive glas, akryl, plast och mer. Den kan användas inomhus och utomhus, vilket ger dig mångsidighet när det gäller dina projekt.
  • Enkel Applicering: Trots dess sofistikerade utseende är ASLAN SE75 enkel att applicera. Den självhäftande baksidan gör installationen smidig och minskar risken för luftbubblor. Oavsett om du är en professionell installerare eller gör det själv, kan du få ett professionellt resultat.
  • Långvarig Hållbarhet: Denna film är byggd för att hålla. Den tål utomhusmiljöer, UV-strålning och väderförhållanden, vilket gör den till ett pålitligt val för projekt som kräver långvarig skönhet och funktionalitet.
  • Miljövänlig: ASLAN är engagerat i att minska sin miljöpåverkan, och SE75 Mirror Effect AntiScratch är tillverkad med miljövänliga material, vilket gör den till ett ansvarsfullt val för dem som bryr sig om hållbarhet.

  Oavsett om du vill förvandla din butiksfasad, skapa inredningsdetaljer eller utforska nya designmöjligheter, är ASLAN SE75 Mirror Effect AntiScratch den perfekta lösningen. Den ger en sofistikerad spegeleffekt samtidigt som den är byggd för att vara hållbar och repmotståndskraftig, vilket ger dig möjligheten att skapa projekt med stil och substans.

 • Specifikation
  Bredd 125 cm
  Rullängd 25 m
  Adhesiv Klart permanent
  Tjocklek 75 mic
  Avrullat Ja
  Hållbarhet Upp till 5 år
  Kvalitet Premium
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.

 • Filer