Mellanklass

KA CA25 MetalShadow Mörk silver metallic blank

ASLAN CA25 MetalShadow: Förvandla Ytor med Metallisk Elegans och Skuggningseffekter

ASLAN CA25 MetalShadow är inte bara en självhäftande film; det är en väv av metallisk elegans som förvandlar vanliga ytor till mästerverk med djupa skuggningseffekter.

Artikelnr: 82907
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  ASLAN CA25 MetalShadow: Förvandla Ytor med Metallisk Elegans och Skuggningseffekter

  ASLAN CA25 MetalShadow är inte bara en självhäftande film; det är en väv av metallisk elegans som förvandlar vanliga ytor till mästerverk med djupa skuggningseffekter. Denna innovativa produkt ger ditt projekt eller utrymme en unik dimension av stil och visuell rikedom.

  • Metallisk Elegans: En av de mest imponerande funktionerna hos ASLAN CA25 MetalShadow är dess förmåga att ge en metallisk elegans åt ytor. Den återspeglar ljus på ett sätt som ger en känsla av metallisk glans och skönhet, vilket ger ditt projekt en sofistikerad och lyxig känsla.
  • Djupa Skuggningseffekter: Denna film skapar djupa skuggningseffekter som ger ditt projekt en unik dimension. Beroende på belysningen och betraktningsvinkeln kan ytan upplevas som om den har relief, vilket ger ett fascinerande visuellt intresse.
  • Bredd av Användningsområden: ASLAN CA25 MetalShadow kan användas på en mängd olika ytor, inklusive glas, akryl, plast och mer. Den är idealisk för inredningsdesign, skyltning, skapande av unika dekorativa element och mycket mer.
  • Enkel Applicering: Trots sin komplexa visuella effekt är ASLAN CA25 MetalShadow enkel att applicera. Den självhäftande baksidan gör installationen smidig och minskar risken för luftbubblor. Oavsett om du är en professionell installerare eller gör det själv, kan du uppnå en professionell finish.
  • Hållbar och Slitstark: Denna film är konstruerad för att vara hållbar och tålig. Den är motståndskraftig mot de flesta påfrestningar, vilket gör att ditt projekt behåller sin skönhet över tid.
  • Miljövänlig: ASLAN har ett engagemang för miljöansvar, och CA25 MetalShadow är tillverkad med miljövänliga material, vilket gör den till ett medvetet val för dem som värnar om hållbarhet.

  Oavsett om du vill förvandla ditt affärsutrymme, skapa inredningsdetaljer med wow-faktor eller utforska nya designmöjligheter, är ASLAN CA25 MetalShadow den ultimata lösningen. Den ger en metallisk elegans och djupa skuggningseffekter som ger din yta en oöverträffad visuell rikedom och stil. 

 • Specifikation
  Bredd 125 cm
  Rullängd 25 m
  Tjocklek 50 mic
  Avrullat Ja
  Hållbarhet 2 år
  Kvalitet Mellanklass
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.