Premium
PVC-fri

3M™ Fasara™ Luce SH2FGLU

3M™ Fasara™: En serie avancerade fönsterfilmer som är utformad för att möta en rad olika behov, från att skapa eleganta estetiska effekter till att erbjuda integritet och säkerhet.

Artikelnr: 88641
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  3M™ Fasara™: Förvandla Dina Glasytor med Elegans och Integritet

  3M™ Fasara™ är en serie innovativa fönsterfilmer som erbjuder enastående möjligheter att förbättra estetiken och funktionaliteten hos dina glasytor. Denna serie avancerade fönsterfilmer är utformad för att möta en rad olika behov, från att skapa eleganta estetiska effekter till att erbjuda integritet och säkerhet. Låt oss utforska varför 3M™ Fasara™ är det ultimata valet för att förvandla dina glasytor.

  • Estetisk Skönhet: 3M™ Fasara™ erbjuder enastående estetiska möjligheter. Med olika mönster, texturer och stilar kan du skapa en visuell estetik som förbättrar ditt utrymme. Oavsett om du vill ha en modern, subtil touch eller en mer dristig och kreativ design, ger 3M™ Fasara™ dig verktygen att göra det möjligt.
  • Integritet och Säkerhet: Många filmer i Fasara™-serien är utformade för att erbjuda integritet och säkerhet. De diffuserar ljuset på ett sätt som gör det svårt att se inifrån eller utifrån, vilket ger dig den privata atmosfär du behöver utan att offra det naturliga ljuset.
  • Flexibel Användning: 3M™ Fasara™-serien kan användas på en mängd olika glasytor, inklusive fönster, glasväggar och dörrar. Det gör dem användbara både för kommersiella och bostadsutrymmen och ger dig flexibilitet att förbättra ditt utrymme som du önskar.
  • Enkel Applicering: Trots de avancerade designmöjligheterna är 3M™ Fasara™ enkel att applicera. Den självhäftande baksidan underlättar installationen och minskar risken för luftbubblor, vilket ger en professionell finish.
  • Hållbarhet: 3M™ Fasara™ är konstruerad för att vara hållbar och tålig. Den kan tåla daglig användning och normal slitage, vilket säkerställer att din design behåller sin skönhet över tid.
  • Miljöansvar: Fasara™-serien är tillverkad med hänsyn till hållbarhetsprinciper.

  Oavsett om du är på jakt efter en elegant designförbättring, integritetsskydd eller säkerhetsåtgärder är 3M™ Fasara™ det ultimata valet för att förvandla dina glasytor. Ge liv åt din kreativitet och låt 3M™ Fasara™ föra dina visioner till verklighet genom elegans, integritet och funktion.

  Leveransdatum varierar. Kontakta oss för leveranstid.

 • Specifikation
  Bredd 127 cm
  Rullängd 30 m
  Adhesiv Tryckkänsligt akryl
  Tjocklek 50 mic
  Avrullat Ja
  Finish Matt
  Kvalitet Premium
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.

 • Filer