Mellanklass

3M™ Scotchcal™ 5525C med kanaler

3M™ Scotchcal™ 5525C. Med dess inbyggda luftkanaler kan du skapa dekorationer med precision och utan att oroa dig för luftbubblor och veck. Scotchcal™ 5525C ger dig den perfekta kombinationen av skönhet och användarvänlighet.

Artikelnr: 70191A
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  3M™ Scotchcal™ 5525C Glasdekorfolie med Kanaler - Enkel och Felfri Applikation för Stilfull Glasdekoration. Den ultimata lösningen för att förvandla glasytor till eleganta och stilfulla konstverk. Den är särskilt utformad för att göra applikationen så enkel och felfri som möjligt. Med dess inbyggda luftkanaler kan du skapa dekorationer med precision och utan att oroa dig för luftbubblor och veck. Scotchcal™ 5525C ger dig den perfekta kombinationen av skönhet och användarvänlighet.

  Egenskaper och Fördelar:

  • Luftevakueringskanaler: Den mest framträdande fördelen med Scotchcal™ 5525C är dess inbyggda luftkanaler. Dessa kanaler möjliggör en smidig och bubbel-fri applikation. Du kan enkelt justera filmen under appliceringen för att uppnå det bästa resultatet.
  • Hög Kvalitet: Scotchcal™ 5525C är tillverkad av 3M:s högkvalitativa material som säkerställer långvarig färgstabilitet och skydd mot UV-strålning och väderpåverkan.
  • Anpassningsbar: Du kan skapa anpassade dekorativa element och mönster med Scotchcal™ 5525C, oavsett om det är för privat eller kommersiell användning. Den är kompatibel med olika grafiska tekniker, inklusive digital utskrift och skärplottrar.
  • Enkel Borttagning: Om du någon gång behöver ta bort filmen går det smidigt och lämnar inte klisterrester på glasytan, vilket gör det idealiskt för temporära eller ändringsbara projekt.

  Användningsområden:

  • Fönsterdekoration: Använd Scotchcal™ 5525C för att skapa sofistikerade dekorationer på fönster på kontoret eller i butiker. Du kan skapa avskildhet och stil samtidigt som du släpper in naturligt ljus.
  • Glaspartier: Applicera filmen på glaspartier i kontor, hotell eller restauranger för att skapa en atmosfär av elegans och avskildhet.
  • Inredningsprojekt: Använd Scotchcal™ 5525C för att dekorera glasytor i inomhusmiljöer, inklusive väggar, dörrar och möbler.
  • Varumärkeskommunikation: Skapa en imponerande varumärkesexponering på glasytor i kommersiella och offentliga miljöer.

  3M™ Scotchcal™ 5525C Glasdekorfolie med Kanaler är det perfekta valet när du vill ha högkvalitativa och felfria resultat vid glasdekoration. Med dess inbyggda luftkanaler blir applikationen en lek, och du kan skapa unika och stilfulla miljöer med lätthet. Ge dina glasytor ett lyft med Scotchcal™ 5525C.

 • Specifikation
  Bredd 122 cm
  Rullängd 50 m
  Tjocklek 80 mic
  Avrullat Ja
  Finish Frostad vit
  Hållbarhet 7 år
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.