Inredningsfolie

När kontor och andra platser exempelvis ska renoveras och uppdateras, så kommer inredningsfolie väl till hands, där man med enkla medel skapar en modern och stilren miljö. KA Olsson & Gems erbjuder inredningsfolie i trä, sten eller metall - våra folier för inredningar eller displayer finns i många olika mönster och har en hög finish och kvalitet.

Folien för inredningsarkitekter är mycket lättmonterad tack vare dess Comply™-kanaler i häftämnet. Har du frågor om inredningsfolie, välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig. Perfekt för renovering eller nytillverkning av inredningar, möbler och reklam, som både är brandklassad och IMO-godkänd.

 

INREDNINGSFOLIE FRÅN 3M
Den inredningsfolie som vi erbjuder kommer från 3M och är av god kvalitet. Det är en självhäftande folie, som man enkelt och smidigt applicerar på vald yta. Det ger en suverän finish där inredningsfolien ger ett modernt och snyggt intryck. Med rätt inredningsfolie från 3M förstärks budskap på ett effektivt sätt.

 

FÅ UTSEENDET AV TRÄ, STEN ELLER METALL MED HÖGKVALITATIV FOLIE
Man kan uppnå flera olika effekter med våra materialimitationer, där det exempelvis ser ut som trä, sten eller metall. Inredningsarkitekter slipper tillhandahålla otympliga material och kan istället använda sig av folier som är smidiga att arbeta med, samtidigt som det ger ett professionellt resultat. Dessutom är det prisvärt för inredningsarkitekter att använda folie.